KayıtKayıt   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 
(((...:::yolcugidiyor forum:::..))) Forum Ana Sayfa
(((...:::yolcugidiyor forum:::..)))    

Welcome
Welcome to (((...:::yolcugidiyor forum:::..))).

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

S.A

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    (((...:::yolcugidiyor forum:::..))) Forum Ana Sayfa -> Duyurular/Forum hakınında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SonYolcu
süper moderator
süper moderator

MesajTarih: Cmt Ağu 04, 2007 3:00 pm    Mesaj konusu: S.A Alıntıyla Cevap Gönder

cry: CANİM DOSTLARİM ARKADAŞLARİM KARDEŞLERİM SİZLERİ COK SEVİYOROM İNANİN ZOR OLCAK AYRİLMAK AMA PAZARTESİ GÜNDEN İTİBAREN ÜZÜN Bİ SÜRE OLMİCAM SAĞLIK SORUNLARIM NEDENİYLE İNŞ EN YAKIN ZAMANDA TEKRAR ARANIZDA OLURUM BU DUYURU YAZAMAK COK ZOR YAA aaaaaaaaaaaaaa AMA BİLMENİZ GEREKİYO OKADAR COK ŞEY VARDİ Kİ SİZLE PAYLAŞMADİM AMA ALLAH NASIP EDERSE VE ÖMRÜMÜZ VARSA İNŞ YINE PAYLAŞİRİZ MEDİNEYOLUNU UNUTMAYİN İNŞ DUAYA COK İHTİYACIM VAR BANADA DUA EDERMİSİNİS aaaaaaaaaaaaaa TULUCUM SENİ COK ÖZLİCEM YOLCU KARDEŞİM SİZİDE ESRACİM ELİFCİM OKAN HEPİNİZİ YAA aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa AMA SULU GÖZ İMİŞİM YAA GİTME ZAMANI Crying or Very sad SİZLERİ YARADANA EMANET EDERİM ALLAH C.C EN HAYIRLISI NEYSE ONU HEPİMİZE NASİPETSİN İNŞ AMİNNN SELAMUN ALEYKUM CANLARİM aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa:

YaLNiZLiGiMi YaZDiM MaViYeSiL SuLaRa,
BeNi BaNa BiRaKiN, KüSKüNüM iNSaNLaRa...
Başa dön
yolcu
site admin
site admin

MesajTarih: Cmt Ağu 04, 2007 6:29 pm    Mesaj konusu: gecmıs olsun Alıntıyla Cevap Gönder

s.a kardesım ilk once geçmiş olsun kardeşim rabbim tez zamanda iyilişmeyi nasip etsin kardeşim...allah sizlerden razı olsun dularım sızlen kardeşim inş en kısa zamanda aramızda olursunuz .... rabbim sevdigi kularına hastalık ve musubet verır kardesım ... hayırlısı olsun her zaman oldu . alemlerin sultanına emanetsiniz selam ve dua ile.... gül gül gül gül

elif
moderator
moderator

MesajTarih: Pzr Ağu 05, 2007 7:26 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

canııım benimmmmm...seninle çok uzun sohbetlere giremedim ama seni tanıdığıma çok sevindim kardeşim...ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN .ALLAHIM SANA ŞİFA ADIYLA ACİL ŞİFALAR VERSİN.HER ZAMAN KALBİMDE VE DUALARIMDA OLUCAKSIN...SENİ ALLAHIMA EMANET EDİYORUM....TEKRAR ARAMIZA DÖNECEĞİN GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM....

elifff
Başa dön
tulu
moderator
moderator

MesajTarih: Pts Ağu 06, 2007 1:01 am    Mesaj konusu: DELİN SENİ ÇOK ÖZLEDİ:(( Alıntıyla Cevap Gönder

GİTTTT Exclamation

Şimdi gidiyorsun git
Bütün sabahları üşüdüğüm
Bütün gördüğüm senli günlerim onlar da gitsin
İçimde bir şarkı
Gözünde bir ışık kalmıştı her şeye inat
Kapat gözlerimi sevdiğim anlarda gitsin
Yıldızları da alsana yanına gökyüzünden
Sevdiğimiz şarkıları da
Pencereme konan yusufcuklarıda
Bana karanlığı bırak
Beni bırak beni böyle bırak
Böyle ansızın, böyle yakışıksız
Böyle anlamsız, böyle dağınık
Öyle kapıda susuşum
Öyle sarsak, öyle serkeş, öyle çerkes duruşum
Koy beni sensizliğe
Ve otursun içime kül gibi kor yangını

Şimdi gidiyorsun git
Hadi git
Hepsi hepsi bir sevda benimkisi al da git
Hadi kanatma
Hadi yıkma
Hadi dokunma
Zaten ben seni öylesine sevmiştim

Şimdi gidiyorsun git
Bütün sabahları üşüdüğüm
Bütün gördüğüm senli günlerim, onlar da gitsin
İçinde bir şarkı
Gözünde bir ışık kalmıştı her şeye inat
Kapat gözlerimi sevdiğim anlarda gitsin
Şimdi gidiyorsun git
Hadi git
Hepsi hepsi bir sevda benimkisi al da git
Hadi kanatma
Hadi yıkma
Hadi dokunma
Zaten ben seni öylesine sevmiştim

HEMDE ÇOKKK SEVMİŞİM..RABBİMDE SENİ SEVSİN KORUSUN İNŞALLAH....DELİ BACIN SENİ ŞİMDİDEN ÇOK ÖZLEDİİ...

BİR şeyianlamak daha eftaldir....

TULU
Başa dön
SonYolcu
süper moderator
süper moderator

MesajTarih: Cum Ağu 10, 2007 12:51 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BENDE COK ÖZELEDİM BURDAYIM ARTIK AMA GİTMEM BİDAHAA aaaaaaaaaaaaaa FORUM AMA COK HARİKA OLMİŞ ELLERİNİZE SAĞLIK BU RESİM HEPİNİZE GELSİN İNŞ

YaLNiZLiGiMi YaZDiM MaViYeSiL SuLaRa,
BeNi BaNa BiRaKiN, KüSKüNüM iNSaNLaRa...
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    (((...:::yolcugidiyor forum:::..))) Forum Ana Sayfa -> Duyurular/Forum hakınında Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)   

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Community Chest